T E R B O R G D E S I G N

Webshop laten maken

Wil je binnen no-time een nieuwe website laten maken? Terborg Design helpt je graag verder bij het creëren van jouw professionele website. Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf en maakt informatie over jouw bedrijf zichtbaar en inzichtelijk. Met de juiste website breng je jouw bedrijf tot een hoger niveau..

Professionele webshop laten maken

Producten

Wij bij Terborg Design doen niet moeilijk over het aantal producten dat jij op jouw website wil zetten. Wij zorgen ervoor dat alles op de juiste manier wordt geïmporteerd en dat de webshop klaar voor gebruik is!

Koppeling met betaalsysteem

Je kunt klanten gemakkelijk laten betalen met IDEAL, Paypal of andere betaal mogelijkheden. Dit kunnen wij allemaal voor jou in orde maken.

Mobiel vriendelijk

Jouw nieuwe webshop krijgt een responsive design, waardoor deze op diverse apparaten uitstekend wordt weergegeven. Bezoekers zullen de website op een mobiel, tablet en desktop(laptop) goed kunnen zien.

Zelf beheren

Je kunt jouw webshop gemakkelijk zelf beheren. Nieuwe producten toevoegen of bewerken zal geen enkel probleem zijn.

Terborg Design biedt ook onderhoudscontracten aan waarmee wij veel taken van je overnemen.

Zoekmachine vriendelijk

Tegenwoordig draait bijna alles om Google en goede vindbaarheid kan je bedrijf een flinke boost geven. Hier kunnen wij uiteraard ook voor zorgen. Vraag ons over de SEO mogelijkheden.

1
Kennismaking

Kennismaking

Tijdens de kennismaking leren we elkaar wat beter kennen. Dit uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Wij bespreken hierbij natuurlijk ook wat de wensen zijn.

2
Afspraken

Afspraken

We brengen het gehele project in kaart en noteren alles wat nodig is voor het eindresultaat.

3
Start project

Start project

Wij zullen beginnen met het project en leveren een eerste versie op. Hierop kan dan eventuele feedback gegeven worden.

4
Feedback

Feedback

We zullen één moment uitzoeken waarbij er volledig gekeken kan worden naar de site en indien nodig alle feedback gegeven kan worden. Met deze informatie kunnen wij goed werken naar een eindresultaat.

5
Oplevering

Oplevering

Wij tonen je het eindproduct en zorgen ervoor dat deze live gaat.

6
Hulp

Hulp

Na de oplevering kun je uiteraard nog altijd bij ons terecht met vragen. Wij bieden ook verschillende onderhoudscontracten aan. Samen kijken wij welke het meest geschikt is voor jou.

Diensten

Website & Webshop

Zoekmachine optimalisatie

Koppelingen

Logo

Contact

Terborg Design

[email protected]

KvK: 78488966

Cookie informatie | © Terborg Design 2021