T E R B O R G D E S I G N

Zoekmachine optimalisatie

Wil je beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing? Dan is het tijd voor een zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO is ontzettend breed, wat het lastig maakt om hier zelf mee aan de slag te gaan. Terborg Design maakt daarom gebruik van een aanpak waarbij we kijken naar de belangrijkste mogelijkheden die onder SEO vallen.

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent de website zó verbeteren, dat de zoekmachine hem beter kan lezen en zo de waarde goed kan inschatten. Het betekent eigenlijk niets meer dan websites zo optimaliseren, dat ze hoger worden getoond bij zoekopdrachten in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google of Bing.

Door effectief gebruik te maken van SEO technieken, is het mogelijk om meer bezoekers te trekken naar gewenste webpagina’s. Onderdelen van een SEO strategie zijn onder meer het linkbuilden en zoekwoordoptimalisatie.
Het is voor iedere ondernemer van belang om te zorgen voor nieuwe leads en klanten. Een stabiel groeiend klantenbestand zorgt voor continuïteit en biedt mogelijkheden tot groei of bijvoorbeeld een verkoop van de onderneming.

Wat valt er onder SEO

Technische optimalisatie

Naast goede, passende content en veel linkjes naar de website, is de technische kant van SEO iets wat niet vergeten mag worden. Technische optimalisatie zorgt ervoor dat je website op alle technische eisen voldoet aan de richtlijnen van Google. Onze specialist zorgt o.a. voor een goede websitearchitectuur, websitesnelheid en zichtbaarheid via verschillende apparaten en browsers.

Linkbuilding

Een van de belangrijkste SEO technieken is het linkbuilden. Linkbuilding zorgt ervoor dat een website een hogere waardering krijgt doormiddel van het aantal externe links dat naar deze website verwijst.
Zoekmachines kunnen lastig zien welke websites belangrijker zijn. Het kijken naar links is één van de manieren waarop ze toch een indicatie kunnen maken welke pagina’s relevanter zijn dan andere.

Content

Professionele en unieke content is een vereiste om in de resultaten van Google gevonden te worden. De inhoud van de website, de boodschap en de teksten met relevante zoektermen. Deze content wordt geschreven voor de website bezoeker en daarnaast geoptimaliseerd voor Google.

Social media

Social Media zorgt ervoor dat de populariteit van een website wordt verhoogd. Als er online veel activiteiten omtrent een website zijn, wordt deze website door Google gezien als populair, belangrijk en waardevol.

On-page optimalisatie

We zorgen ervoor dat de waarde van de huidige website verhoogd wordt en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd wordt.

Denk hierbij aan:

Optimalisatie van META-titels en beschrijvingen,

Interne linkstructuur,

Optimalisatie van navigatiestructuur,

404-pagina’s detecteren en oplossen,

Optimaliseren van afbeeldingen,

Optimalisatie van alt-tags,

Website snelheid optimaliseren.

Off-page optimalisatie

Zoekmachines hechten veel waarde aan de inkomende links naar de website. De inkomende links verhogen de waarde van de website. Tijdens de zoekmachine optimalisatie voeren we daarom linkbuilding uit op betrouwbare manier.

Denk hierbij aan:

Analyseren van backklinkprofielen van de concurrenten,

Zoeken naar relevante partners,

Communicatie starten met webmasters,

Content ontwikkelen voor de backlinks,

Plaatsen van backlinks.

Google mijn bedrijf

Google mijn bedrijf wordt ook wel Lokale SEO genoemd. Door middel van een "Google Mijn Bedrijf"- pagina worden bedrijven gevonden in de regio waarin het bedrijf zich bevindt. Ook is het mogelijk de bedrijfsgegevens en contactgegevens helder te weergeven, waardoor mensen snel en gemakkelijk contact kunnen opnemen.

Diensten

Website & Webshop

Zoekmachine optimalisatie

Koppelingen

Logo

Contact

Terborg Design

[email protected]

KvK: 78488966

Cookie informatie | © Terborg Design 2021