T E R B O R G D E S I G N

Koppelingen

Met een API koppeling kan je verschillende soorten applicaties en web services met elkaar verbinden. Hierdoor kunnen deze systemen informatie uitwisselen en elkaar aanvullen met bepaalde functionaliteit. Zelfs als ze op een andere locatie staan of gebruik maken van verschillende technieken.

De bovenstaande software zijn één van de meest bekende, waarmee een API koppeling gemaakt word. Uiteraard is dit niet alles!
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ervaring met

Betaalsystemen
Kassasystemen
Voorraadsystemen
Boekhoudsystemen
Webshopautomatisering
Leveranciers koppelen
Affiliate partner koppelingen

restfulAPI
XML feeds
Social Media koppelingen
Marketing koppelingen

Stel, je hebt bedrijfssoftware, zoals een ERP-pakket en je wilt daarnaast graag een webshop maken voor je producten. De webshop wordt gemaakt in een ander systeem. Dit kan bijvoorbeeld maatwerk software zijn. Natuurlijk wil je dat deze twee systemen met elkaar gaan communiceren. Als je klanten wat bestellen op jouw webshop, wil je dat dit automatisch in je ERP-systeem komt te staan. Zo kan er veel tijd bespaard worden wanneer systemen met elkaar kunnen communiceren, want je hoeft niet alles handmatig over te zetten. Tegenwoordig kunnen systemen gegevens met elkaar uitwisselen en zo kunnen websites data verkrijgen. Dit gebeurt vaak met behulp van een API.

Diensten

Website & Webshop

Zoekmachine optimalisatie

Koppelingen

Logo

Contact

Terborg Design

[email protected]

KvK: 78488966

Cookie informatie | © Terborg Design 2021